24 January 2010

Cuibul Salamandrelor


5 comments:

  1. :)) foarte frumos. Ma bucur ca n-ai stat pe ganduri si ai facut poza. A iesit excelent. Mult mai buna lumina acum :)

    ReplyDelete
  2. Da, am pandit ceva momentul. Bine ca eram iar prin zona. :) Si spre deosebire de ieri, azi fumegau mai multe furnale.

    ReplyDelete
  3. Ehehe... io chiar am citeva imagini de la filmarile si de la pregatirile de la Cuibul salamandrelor... pentru acele momente a fost un film interesant... cred.
    Frumoasa imagine. Nu o pot asocia cu filmul dar daca e motiv de amintire, merge.

    ReplyDelete
  4. Ar fi tare fain sa le vedem. Mie chiar imi plac filmele romanesti cu atat mai mult cu cat joaca actori de calibrul d-lui Dinica. Da, a fost un film avangardis as spune tinand cont de faptul ca nu-mi aduc aminte ca in el sa se fi facut propaganda comunista obisnuita sau sa reiasa fara echivoc superioritatea statelor comuniste in fata decadentilor occidentali. Acesta este unul din filmele noastre la care m-as uita cu placere in orice moment.

    Referitor la titlu, nu a fost o amintire. A fost pur si simplu prima comparatie ce mi-a venit in minte atunci cand am vazut acest apus de soare. Efectiv am avut impresia de sonda petroliera in facari. :) De aici si analogia...

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoase culorile si lumina:). Sunteti un fotograf talentat dar mi se pare ca va irositi talentul cu "domnisoarele" de pe la noi de prin Romania;)

    ReplyDelete