09 August 2009

Targul de Antichitati editia a III-a, 2009

Trecand prin zona Kiseleff m-am gandit sa-mi arunc un ochi si prin targul de antichitati ce a fost deschis in acest weekend pe B-dul. Aviatorilor.
Chestii faine, lume multa... De remarcat numarul mare de turisti straini. Din ce am vazut cam 20% erau turisti in special vorbitori de limba engleza sau italiana.

4 comments:

  1. Extraordinar de rau imi pare ca aceste evenimente se anunta dupa ce AU FOST ...eram interesat de atatea chestii incat cred ca eram in stare sa vin cu caruta cu bani....fuck cum zice mai nou si romanul...:-(
    frumoasa mini serie, e asa cu viata ! bravo !
    p.s. dar tot trist raman, parca si mai trist :-)))

    ReplyDelete
  2. Nu vreau sa te intristez si sa-ti spun ca am vazut o groaza de chestii faine pentru studiou sau chiar pentru casa daca iti plac antichitatile. Mie unul imi plac si a fost foarte placuta vizita. Eu am trecut pe bulevard si am vazut lume multa ca altfel nu stiam nici eu.
    Ai perfecta dreptate, se fac cunoscute dupa ce au trecut iar mediatizarea lor ante eveniment parca este facuta pe furis sau in locuri mici si obscure. Dehh...ce sa-i faci daca nu e viol, crima, incest sau sinucidere. Ia sa vezi cum era pe prima pagina in marea majoritate a ziarelor! Pe 3 zile cu detaliere in weekend.

    Din ce am vorbit cu un anticar o sa se repete targul peste doua saptamani tot acolo.

    Multam fain de comentariu si aprecieri. Ii multumesc si juniorului ca a fost cuminte si m-a lasat sa le fac. :)

    ReplyDelete
  3. Foarte interesant. La cat mai multe pe viitor si sper ca vor fi anuntate din timp.

    Gabriel Aftenie

    Birou traduceri

    ReplyDelete
  4. Din ce am vazut aceste targuri par a fi destul de constante. Chiar sambata trecuta a fost unul similar tot pe Kiseleff dar aproape de Muzeul Taranului Roman.

    ReplyDelete