17 August 2009

Noul design al site-ului www.ioannicolae.com

Am schimbat design-ul site-ului http://www.ioannicolae.com pentru a-l face mai simplist si cu un impact artistic mai puternic (cred eu). In aceasta faza am postate doar 10 pagini dar sunt suficiente pentru ca vizitatorii sa-si faca o impresie despre el.

Comentariile sau sugestiile vor fi bine primite!

3 comments:

  1. Da criticile cum le primesti?

    Uite, sincer, nu-mi place cum se vad imaginile in cadrul format de pagina gri inchis si pagina alba a cartii virtuale. Formeaza un pass-ptu, e-adevarat, dar inegal si un pic inestetic. Pagina din stanga e cam greu de citit si sincer, cred a putini vor citi.

    Pozele imi plac :)

    ReplyDelete
  2. Salut Bogdane!

    Pai primesc la fel de bine si criticile. :)

    Nu-ti ascund ca mie imi place cum se vad. E adevarat ca ulterior mi-am dat seama ca se putea si mult mai bine, dar tinand cont ca nu sunt profesionist in mesterit website-uri si fiind creatie proprie cap-coada imi acord singur un pic de indulgenta. :)
    Referitor la inegalitatea passepartout-ului, da, ai dreptate, este un pic inegal, mai exact marginea din stanga este un pic mai lata. Nu e o eroare de plasare a fotografiei pe pagina ci am incercat sa reproduc proportiile cat mai asemanatoare cu cele din paginile unui album de portrete care-mi place foarte mult (Vanity Fair: The Portraits).

    Oricum, acest site (.com) nu se va vrea o copie a site-ului .ro ci mai degraba un soi de "brosura" de promovare.

    Si vestea buna la sfarsit! :)
    Pe 22 octombrie ne vedem la Craiova ca o sa am expozitie acolo! Berea o dau eu! :D

    ReplyDelete
  3. Te astept! Beau cafea si aici raportul e cam doua decofeinizate la o bere :)

    ReplyDelete