22 March 2009

Adrian Per a castigat locul I la concursul International Color Awards

Adrian Per a castigat locul I la concursul International Color Awards editia a III-a, sectiunea amatori, categoria Abstract. Lucrarea premiata a fost Floating Ices!

Felicitari si lumina buna in continuare!

http://www.worldphotographicarts.com/photoshow/colorawards/3rd_gala/presentation/winners.php?x=a&cid=28

7 comments:

  1. Curios e faptul ca site-urile de profil sau blog-urile pasionatilor de foto nu au preluat aceasta stire desi gala nominalizarilor si implicit a premiantilor a fost acum sapte zile si s-a transmis live pe Internet. Si mai curios e faptul ca pe Google, exceptand site-ul organizatorului nu regasim stirea decat pe doua blog-uri.

    ReplyDelete
  2. Revin cu o completare. Nu ma asteptam la site-urile de afara sa posteze stirea...dar la cele din Romania da.

    Care sa fie motivul pentru aceasta lipsa de interes? Absenta informatiilor, invidia sau ignoranta ??? Oricare ar fi motivele cred ca nici unul nu este scuzabil...

    ReplyDelete
  3. Eu centrez eu dau cu capul... :)

    Am postat acest anunt si pe BoG si am primit o intrebare retorica vis-a-vis de relevanta anuntului meu... O intrebare foarte buna de altfel...

    Pai deci: Cine e Adrian Per? Conteaza? Eu zic ca da, conteaza. Conteaza pentru ca este un fotograf roman. Ce relevanta are ca a castigat International Color Award? In afara faptului ca acest concurs este unul din cele mai bine cotate concursuri, daca nu chiar primul concurs de fotografie color din lume ce relevanta sa aiba? Are relevanta pentru un laureat ca a luat premiul Oscar? Sau Pulitzer?
    Nooo... ce relevanta sa aiba??!!?? Brrrr.....

    Nu conteaza nici daca e membru BoG nici daca e profesionist sau nu. In opinia mea tot ce conteaza este ca o fotografie a lui a castigat un premiu de prestigiu. Faptul ca a avut incredere in creatia sa promovand-o in concurs si ca nu a stat in umbra doar visand si sperand ca o data sa castige un premiu ne-a dat noua posibilitatea sa admiram o fotografie pe care niste critici ce nu pot fi acuzati de partipri-uri au urcat-o pe podium. Cam asta cred eu despre relevanta si Adrian Per...

    ReplyDelete
  4. Adrian Per este tatal meu si sunt foarte mandra de el! Face niste poze minunate! Noi abia acum am aflat despre posturile dumneavoastra despre el, de la un prieten de familie. Ne-a bucurat tare mult! O sa ii fac de fapt un blog la tata zilele astea, cred ca e o idee buna sa isi puna si el pozele online.
    Va multumim inca o data!

    ReplyDelete
  5. Andreea, asa si trebuie! Toti copiii trebuie sa fie mandrii de parintii lor! :) Da, asa cum i-am spus si tatalui tau, un blog este util unui artist fotograf.

    Nu ai de ce sa-mi multumesti! Placerea a fost de partea mea!

    ReplyDelete
  6. acesta este blogul tatalui meu. tocmai l-am creat:)

    ReplyDelete
  7. Foarte bine! Acum tine numai de tatal tau sa-l populeze cu fotografii! :)

    ReplyDelete