03 May 2009

Maria Dinulescu Reloaded


Maria in tonuri cat mai optimiste. Da, am primit critici ca o vad in intuneric. Iata ca acum o vad in lumina. Albert Einstein a definit intunericul ca fiind absenta luminii. Cred ca definitia este general valabia despre orice notiuni antagonice. Astfel, pastrand aceiasi nota optimista putem spune la fel de bine ca raul este absenta binelui. Oare daca inversam sensul, lumina este absenta intunericului, se schimba mult intelesul si perceptia noastra despre bine si rau, lumina si intuneric?

Dar sa revenim la ale noastre. Fotografiile au fost facute in cadrul aceluiasi shooting ca fotografiile din postul anterior, si da, comentariile anterioare se pastreza in continuare... :)






Aceasta a fost expresia Mariei cand am anuntat-o ca shooting-ul s-a terminat... :)

9 comments:

  1. Da, Maria e o actrita cu adevarat remarcabila!

    ReplyDelete
  2. Color nu aveti??

    ReplyDelete
  3. Ba da, am si color dar imi plac fotografiile alb/negru. Seria aceasta am vrut-o de la inceput monocroma.

    ReplyDelete
  4. hahaha...asta cu intunericul mi-au spus-o si mie unii la inceput...trebuie sa te opresti sa explici ce e un clar-obscur, de ce e o tehnica in pictura si fotografie si nu un semn clar de depresie a artistului, de ce ai dreptul sa vezi lumea in felul tau si de-abia dupa ce ai epuizat toate astea sa treci la artileria filosofica si sa explici ca, in mistica iudaica dumnezeu este perceput ca o mare de negru tocmai din cauza luminii orbitoare care il inconjoara, de ce negrul protejeaza fiinta de gandurile altora, de ce el inseamna smerenie si sfiiciune cand e imbracat de preoti si calugari...complicat :-) ...

    ReplyDelete
  5. Simona, zau ca nici eu nu ma puteam exprima atat de bine... :D Gata! Te-am trecut in lista mea de critici cu destule bile albe! :)

    ReplyDelete
  6. Urca te rog pozele intr-o rezolutie mai mare.

    ReplyDelete
  7. @waly: este rezolutia pe care de regula o folosesc pentru postarea pe web. Pe viitor o sa au in calcul o redimenisionare a lor.

    ReplyDelete