27 January 2014

e CLAR la...Brasov!


Expoziție foto la Brașov!

Photolife și Librăria Okian din Brașov, vă invită din 04 februarie să descoperiți imaginile membrilor fotoclubului Clar de București. Expoziția vă va purta atât printre portrete și nuduri, cât și prin lumea fotografiei de natură sau wildlife, călătorie sau peisaj urban și rural. Membrii fotoclubului care expun la Brasov sunt: Cătălin Fudulu, Daniela Mirela Săvulescu, Doina Russu, Elena Hîrțan, Eugen Negrea, Ioan Nicolae și Marcel Eremia.

Expoziția de față face parte dintr-o serie începută în 2013 la Libraria Okian, la care au participat până acum atât autori consacrați cât și fotografi mai puțin cunoscuți, însă nu mai puțin talentați. Am început cu o expoziție minunată de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din îndepărtata lume a nordului, în viziunea lui Alexandru Bobeică, Vlad Popescu, Lucian Brânduș și Dan Dinu, am hoinărit printre creste montane cu Dorin Bofan, Șerban Sîmbotelecan și Laurențiu Pavel, am descoperit peisajul inedit al Irlandei de Nord, alături de Horia Bogdan, am pășit în lumea minunată a Maramureșului alături de Costas Dumitrescu și ne-am bucurat la sfârșit de an de o expoziție de grup a celor ce au participat la cursurile și workshop-urile Photolife. Odată cu această expoziție începem anul 2014, pe parcursul căruia o să ne mai putem bucura împreună și de alte evenimente interesante, în care să cunoașteti fotografi talentați.

Alături de membrii fotoclubului Clar de București care vor expune, gazdă la acest eveniment va fi și fotograful Dan Dinu, cel care a făcut selecția expozitiilor din acest proiect, demarat în 2013 de Photolife și Librăria Okian.

Expoziție: 04-28 februarie 2014
Vernisaj: Marți 04 februarie ora 17.00

Librăria Okian se află în Brașov, Piața Sfatului nr. 1, iar programul de vizitare este luni – vineri 10.00 – 18.00, sâmbăta 10.00 – 13.00.

Vă așteptăm.

Anunt preluat de pe site-ul 4000dpi (AME Design)

No comments:

Post a Comment