31 May 2013

Pixies - Expozitie de fotografie semnata de Elena Hirtan


Elena Hîrțan, jurnalist și membru fondator al fotoclubului Clar de București vă invită să pășiți în lumea magică a copilăriei prin intermediul expoziției de fotografie „Pixies”. Programată la Sala expozițională F64 pe data de 1 iunie începând cu ora 12:00, aceasta este cea de-a doua expoziție personală a autoarei, dedicată fotografiei de copii.

Cele peste 25 de lucrări care vor fi expuse au fost realizate în ultimele șase luni, mai exact după primul vernisaj, care a avut loc în luna decembrie, tot la F64. Imaginile au fost realizate atât în studio cât și în viața de zi cu zi a celor mici, Elena Hîrțan fiind atrasă de fotografiile realizate în mediul familiar copiilor, atunci când pot fi surprinși în cele mai interesante și naturale cadre.


Expoziția va fi deschisă până pe data de 15 iunie, fiind un eveniment dedicat  Zilei Copilului. Vernisajul este realizat cu sprijinul F64 și Album Express - un brand Digital Art Studio, este  sustinut de www.inchiriereobiectivecanon.ro, iar partener media este revista Foto4all.

No comments:

Post a Comment