19 April 2010

Haggard

Cel mai scurt rezumat pe care il pot face despre trupa Haggard ar fi urmatorul: un grup de muzicieni ce canta "Symphonic metal". Da, in cazul lor nu vorbim numai de vocal, basist, baterist ci si de tenori, soprane, pianiste, violoniste, contrabasisti, flautisti, etc...adica persoane scolite academic sa cante. Si chiar canta! Se vede asta in fiecare sunet emis.

Inutil sa spun ca sunt fan Haggard si mi-a facut o deosebita placere sa-i revad. Concertul de ieri seara din Silver Church a fost chiar OK, un pic cam aglumeratie si cred ca locatia nu prea este adecvata pentru acest gen de muzica deoarece acustica salii nu e cea mai fericita dar atmosfera a fost extraordinara. Inedit faptul ca dupa terminarea concertului membrii formatiei sau alaturat fanilor la party. Chiar surprinzatoare chestia!Ce mi-a parut interesant a fost media de varsta a fanilor...undeva in jur de 30 de ani. Inclusiv atitudinea lor si modul de comportare era mai elevat ceea ce ma face sa cred ca si IQ-ul participantilor a fost peste medie, sau nu neaparat IQ-ul dar cu siguranta cultura a avut un nivel mai ridicat.

Deci ca sa concluzionez, Haggard Rulez!!!

3 comments:

 1. Haggard Rulez! Am fost aseara la concert si mi s-a parut super. Sound bun, spectatori decenti, muzica buna.
  La mai multe concerte de acest gen :)

  ReplyDelete
 2. Exact! Acesta e cuvantul! Haggard Rulez!

  Se pare ca nu am fost singurul care am remarcat faptul ca fanii au fost de o alta calitate... :)

  Am si eu o rugaminte la tine Dianne... :) Sa pui un comment sau un link ca sa stie lumea de unde este fotografia preluata pe site-ul tau. :)

  ReplyDelete
 3. Gata, acum poza este legata de autorul ei de drept. Pe Medievaltime o sa postez orice eveniment de acest gen, si daca mai ai poze la fel de bune, am sa iti cer voie inainte sa le folosesc :D

  ReplyDelete