15 November 2009

Panorama Piata Universitatii

Aflandu-ma in hotelul Intercontinental cu prilejul unei conferinte am profitat de ocazie si am facut aceasta panorama a zonei Piata Universitatii - Piata Unirii.

Conditiile atmosferice nu au fost foarte prielnice si nici faptul ca a trebuit sa fac fotografiile "din mana" prin geamul salii. Am preferat sa nu scot urmele de stropi de pe geam. De ce? Nu stiu... dar chiar imi place asa cum a iesit.

Cele cinci fotografii ce compun panorama au fost facute cu un Canon G10.

3 comments:

  1. Frumoasa imagine.
    Vedeti ca am facut si eu niste poze de acolo, si am vrut sa le folosesc, si doamna de acolo de la PR a spus ca orice folosire trebuie insotita de textul "imagine realizata de la x" ceea ce mi s-a parut cam deplasat... ca nu ei au facut hotelul ci e facut si pe banii mei...

    ReplyDelete
  2. Multam fain de comentariu si informatie.
    In text reiese clar ca a fost facuta din sala de conferinte a Inter-ului (undeva pe la etajele 20-21 parca...). Cu toate astea nu am nici un fel de problema in a mai pune o mentiune si mai clara referitor la locul de unde a fost facuta fotografia dar pentru asta vor trebui sa ma anunte.
    La faza "cu banii nostrii" eu nu am auzit pe cineva care are spre folosinta bunuri/imobile/etc. facute din banii clasei muncitoare pre decembriste sa-si aduca aminte de provenienta lor. Toti se poarta de parca l-au primit cadou de la parinti. Bleahhh....

    ReplyDelete
  3. Frumoasa imaginea,da!:)

    ReplyDelete