12 October 2009

My Bright Side


Model: Nicoleta Macarencu

Make-up: Bianca Drumea
Cu aceasta fotografie deschid proiectul ce are ca model pe Nicoleta Macarencu. Fiind prima data cand colaborez cu Nicoleta eram un pic reticent in ceea ce priveste stabilirea relatiei model-fotograf. Reticenta ce mi-a fost spulberata in primele 10 secunde din momentul cand ne-am intalnit. Volubila, simpatica, profesionista, ar fi primele trei cuvinte ce o pot descrie. In ceea ce ma priveste colaborarea a decurs perfect si primele rezultatel deja pot fi vazute pe site-ul meu, pagina destinata Nicoletei: http://www.ioannicolae.ro/project_nicoleta_macarencu.html.
Este foarte adevarat ca vizitatorii care se asteptau sa o vada pe Nicoleta in posturi sexy vor avea o mica dezamagire... :).

3 comments:

  1. Imi pare o fotografie super senzuala. Nu stiu daca acesta a fost si scopul propus dar desi nu este un nud aceasta este prima impresie pe care mi-a facut-o. Asa ca ultima afirmatie "Este foarte adevarat ca vizitatorii care asteptau sa o vada pe Nicoleta in posturi sexy vor avea o dezamagire" poate fi chiar eronata in opinia mea. :) Sper sa nu te superi pentru acest comentariu. :)

    Puteam sa bag mana in foc de faptul ca este o fotografie modelului Anna Selezneva!

    La cat mai multe foto bune, Ioan!

    ReplyDelete
  2. Superba frate.
    Chiar voiam sa te intreb cand mai ai de gand sa pui si tu o poza pe blog.

    Te salut, nu uita sa-mi dai un telefon sa te astept la marginea orasului :)

    ReplyDelete
  3. Pentru Cristi A. Chivu: Multam fain de comentariu. Nu este nici o problema daca fotografia are si o componenta senzuala. Cu siguranta ca o femeie frumoasa poate fi vazuta in multe feluri. :) Spre rusinea mea a trebuit sa caut pe Google cine este modelul Anna Selezneva. Da, ai dreptate! Am vazut si eu multe asemanari intre ele.

    Pentru Bogdan Panait: Da, stiu...era si timpul sa mai postez ceva. :) Eu zic sa pui deja masuta la marginea orasului ca vineeee baiatuuuuu.....

    ReplyDelete