10 July 2009

"Praf de stele" si "Lady in black" in vizita la F64


11 comments:

  1. Superbe fotografiile! Felicitari!

    Le-am vazut deja expuse la F64 inca de acum 5-6 zile.

    Daca nu te superi, imi poti spune pe ce le-ai printat sau unde pentru ca se vede de la o posta calitatea atat a procesarii cat si a printarii.

    Inca o data felicitarile mele si la cat mai multe fotografii bune! Mihai

    ReplyDelete
  2. Salut Mihai! Multam fain de felicitari!
    Nu au fost printate de mine desi mi-as fi dorit dar la dimensiunea lor (50x75cm) nu aveam cum. Ambele au fost printate la AME Design si daca zici ca deja le-ai vazut, calitatea printarii a fost exemplara.

    ReplyDelete
  3. Va multumesc pentru raspuns. As ma avea o intrebare daca permiteti. Imi puteti spune ceva de echipamentul folosit? Sunt curios sa aflu cum au putut iesi atat de clare. Praf de stele este absolut hipnotizanta! E atat de sharp incat ai senzatia ca te priveste direct in cortex!
    Un weekend placut sa aveti! Mihai

    ReplyDelete
  4. O mica lamurire... Cand am spus sharp ma refeream la fotografia printata de la F64. Si cea expusa online este foarte clara dar din cauza dimensiunii nu se compara cu ce ati expus. Si asta in sensul bun! :)
    Tot Mihai si tot cu stima!

    ReplyDelete
  5. Salut!
    Ambele fotografii au fost facute cu un Canon EOS 30D setat pe manual, obiectiv Canon 70-200mm f/2.8L USM, blituri Hensel Contra E1000 cu soft-uri Photoflex. Cam asta e...

    ReplyDelete
  6. Două fotografii superbe - felicitări pentru expoziție!

    ReplyDelete
  7. Asa te vrem ;)

    ReplyDelete