31 May 2009

Florenta Popa locul III la concursul The SuperModel of the World Cosmos Pageant 2009

Fotomodelul Florenta Popa a urcat pe cea de a III-a treapta a podiumului la concursul The SuperModel of the World Cosmos Pageant 2009!!!

Felicitarile mele!!!

Lasand la o parte efuziunile patriotice chiar mi-ar face placere sa se poata populariza aceasta reusita a unei romance care si-a reprezentat tara si a castigat un merituos loc III.

Pentru a o vedea mai bine, iata doua fotografii facute la ultimul shooting in care Florenta mi-a pozat.

Mai multe detalii despre acest concurs pot fi vizualizate chiar pe blog-ul ei: http://florentapopa.wordpress.com

12 comments:

  1. bravo ei !
    si le urez la toti romanii sa devina faimosi !

    ReplyDelete
  2. E tare gagica si frumoasa foc! Bravo;)

    ReplyDelete
  3. Super frumoasa fata! Merita chiar mai mult. Pacat ca presa mainstream din Ruministan (a se citi rromania) se cam fereste sa o promoveze.

    ReplyDelete
  4. Da, nici eu nu inteleg o asa lipsa de interes. E aproape incredibil! Nu am vazut nimic nici in presa nici la TV si nu am auzit nici la radio.
    Florenta, un sfat de la mine, daca vrei sa ti se recunoasca meritele va trebui sa te prostituezi un pic. Faptul ca ai castigat un loc III la un concurs international nu inseamna nimic daca nu faci si prostitutie. Sau apuca-te de cantat si rupe-te in figuri. Asta se cere pe sticla sau hartie... Nu ti-ai dat seama pana acum?

    ReplyDelete
  5. Felicitari!!! Arata bine :)

    ReplyDelete
  6. Felicitari frumoaso,meriti mai mult sa stii ;)
    Crissa si Nelu

    ReplyDelete
  7. Imi place ca are degete de pianista :)

    ReplyDelete
  8. din pacate si eu cunosc foaret multe modele care mi-au povestit cum este ceruta aceasta prostitutie pentru reusita in "industria" frumusetii...

    Dar se pare ca mai avem si alte sanse. Hai sa deskidem larg okii si sa realizam faptul ca nu trebuie mereu sa NE VINDEM ca sa facem performanta. Nu trebuie sa ne murdarim psihic, sau sa fim imorali.

    Dar din pacate sant alte mii de cazuri care demonstreaza teoria trecutului pe sub birou in realizarea de lucruri mai mult sau mai putin importante, nemai discutand si despre ce "valori" se promoveaza in societatea romaneasca, ca in stilul asta nu mai termin...

    FELICITARI Florenta!
    Bun ochi domnule Ioan Nicolaie!

    ReplyDelete
  9. Cam asa-i cu piesele bune romanesti.Se afirma in afara,ni le premiaza strainii pt.ca romanii nu stiu sa vada calitatea asa cum trebuie.

    ReplyDelete
  10. In pozele de aici nu i se vede foarte bine frumusetea. Am cautat pe google mai multe si m-am convins, e foarte frumoasa. Aduce un pic a Nastassja Kinski( http://www.leninimports.com/nastassja_kinski_gallery_main_b.jpg)

    ReplyDelete
  11. Si acum a ramas la fel de frumoasa! Cine o cunoaste, stie! Felicitari!

    ReplyDelete